Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 sl Või
1 tk Porrulauk, peeneks hakitud
1 tk Porgand, õhukeseks viilutatud
1 tk Pastinaak, õhukeseks viilutatud
1 tk Küüslauguküüs, peeneks hakitud
2 sl Nisujahu
3 dl Kalapuljong
3 dl Kuiv valge vein
3 dl Rõõsk koor 35%
500 g Kalafilee, 2 cm kuubikuteks lõigatud (tursk, lõhe)
20 g Aedtill, hakitud
2 sl Sidruniga kalamaitseaine
0.5 tl Sool
Valmistamine
1. Vali üks suurem kastrul ning prae võis porrulauku, pastinaaki, küüslauku, kalamaitseainet ja nisujahu 2 min keskmisel kuumusel.
2. Lisa kalapuljong, vein ja koor ning keeda tasasel tulel 10 min.
3. Lisa kala, lase keema tõusta ning keeda seejärel tasasel tulel veel 5 min, kuni kala on küps.
4. Lisa vahetult enne serveerimist hakitud till ja serveeri saiaga.
Kommentaarid (0)