Kalatoitude retseptid

Koorene kalasupp 

Toidutare, 28. aprill 2017, 04:31
 
See supp on oivaline! Keeda kõik koostisosad ühes potis ja lase hea maitsta!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl Või
1 tk Porrulauk, peeneks hakitud
1 tk Porgand, õhukeseks viilutatud
1 tk Pastinaak, õhukeseks viilutatud
1 tk Küüslauguküüs, peeneks hakitud
2 sl Nisujahu
3 dl Kalapuljong
3 dl Kuiv valge vein
3 dl Rõõsk koor 35%
500 g Kalafilee, 2 cm kuubikuteks lõigatud (tursk, lõhe)
20 g Aedtill, hakitud
2 sl Sidruniga kalamaitseaine
0.5 tl Sool

Valmistamine
1. Vali üks suurem kastrul ning prae võis porrulauku, pastinaaki, küüslauku, kalamaitseainet ja nisujahu 2 min keskmisel kuumusel.
2. Lisa kalapuljong, vein ja koor ning keeda tasasel tulel 10 min.
3. Lisa kala, lase keema tõusta ning keeda seejärel tasasel tulel veel 5 min, kuni kala on küps.
4. Lisa vahetult enne serveerimist hakitud till ja serveeri saiaga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee