Kalatoitude retseptid

Ahjulõhe sidrunipipraga 

Toidutare, 28. aprill 2017, 05:08
 
Hapukas sidrun ja must pipar tõstavad lõhe uuele tasemele.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
LÕHE
600 g (a 150 g) Lõhefilee
0.5 sl Oliiviõli
1 sl Sidrunipipart
3 oksa Värsket tilli
SIDRUNIPIPRAKASTE
2 dl Creme fraiche
2 sl Sidrunipipart
HERNED
200 g Suhkruherned
1 sl Või
0.5 tl Soola

Valmistamine
Lõhe:
1. Eelsoojenda ahi 200 °C.
2. Pintselda lõhe oliiviõliga üle ja aseta ahjuvormi. Maitsesta kala sidrunipipraga ja küpseta ahjus 10 min.
3. Kaunista värske tilliga.
Sidrunipiprakaste:
1. Sega omavahel sidrunipipar ja crème fraiche.
Herned:
1. Täida potist 2/3 veega, lisa sool ja lase veel keema tõusta. Lisa herned keevasse vette ja keeda üks minut.
2. Kurna ja sega võiga. Serveeri kausis.

Serveeri keedetud kartulite ja sidrunilõikudega. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee