Kiudainerikkad toidud

Grillitud köögiviljad 

Ingrem Raidjõe, 17. aprill 2017, 04:03
Grillitud köögiviljadFoto: Meeli Küttim

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Väike baklažaan
1 tk Suvikõrvits
1 tk Punane paprika
1 tk Kollane paprika
Oliiviõli
Sool
Küüslauk
Petersell
Värskelt riivitud sidrunikoor
Kapparid

Valmistamine
1. Lõika baklažaanist viilud, raputa soolaga üle ning jäta 30 minutiks seisma. Kuivata tekkinud vedelik majapidamispaberiga. Lõika ka suvikõrvits viiludeks ja paprikad sobivateks lamedateks ribadeks.
2. Haki eraldi peeneks küüslauk, petersell ja sidrunikoor ning sega omavahel kokku. Pintselda köögiviljad oliiviõliga ja grilli pannil küpseks, raputa üle soolaga.
3. Puista peale küüslaugu-peterselli-sidrunikooresegu ja kappareid.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee