Toitev spinatisalat vutimunadegaFoto: Kristel Vokk
4. aprill 2017, 10:00
Toitev spinatisalat vutimunadega
Salat on väga lihtne võimalus valmistada endale kiirelt maitsev ja tervist toetav roog. Tasakaalustatud põhitoidukorra saamiseks tuleb värske salati juurde süüa 2 viilu täisteraleiba või lisada veerandile taldrikust teravilju, näiteks täisterariisi, kinoad või tatart. Siia sobib lisandiks täisteraleib.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
30 g Värske spinat
80 g Kirsstomatid
40 g Avokaado
10 g Seemnesegu (tšiia-, kõrvitsa-, päevalille- või muud seemned)
1 spl Oliiviõli
Laimipipar
Himaalaja sool
3 tk Vutimuna
2 tk Täisteraleiva viil
Valmistamine
1. Keeda vutimune 2 minutit ning jahuta külmas vees.
2. Lõika kirsstomatid neljaks.
3. Sega kõik komponendid kokku ning maitsesta oliiviõli, laimipipra ja Himaalaja soolaga.
4. Lisa seemnesegu ning poolitatud vutimunad.
Kommentaarid (0)