Küpsetamata magustoidud

Mango-mandariini pokaalipasha laimiga 

Lia Virkus, 17. aprill 2017, 03:29
Mango-mandariini pokaalipasha laimigaFoto: Jaan Heinmaa
Kerge ja lahe pasha, mis sobib hästi lihavõttehommikusele rikkalikule peolauale. Kookoskoor annab maiusele mõnusa maitsenüansi ja vahukoor vajaliku kohevuse-õhulisuse. Kaunid kollased kompotipuuviljad lisavad laimiga segatuna õhulisust ja maitset veelgi.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kohupiimapasta
1 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Tuhksuhkur
2 tl Vanillsuhkur
1 dl Kookoskoor
1 purk Mandariinikompott (312 g)
1 tk Küps mango (või mangokompott, 425 g)
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl

Valmistamine
1. Tükelda mango kuubikuteks. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi laimist välja mahl ja kalla mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.
2. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja enamik mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).
3. Tõsta pokaalidesse ning kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee