Mango-mandariini pokaalipasha laimiga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
400 g Kohupiimapasta
1 dl Rõõsk koor 35%
0.5 dl Tuhksuhkur
2 tl Vanillsuhkur
1 dl Kookoskoor
1 purk Mandariinikompott (312 g)
1 tk Küps mango (või mangokompott, 425 g)
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Valmistamine
1. Tükelda mango kuubikuteks. Tõmba laimikoorest peeneid ribasid kaunistuseks, pressi laimist välja mahl ja kalla mangole. Lase maitsestuda, kuni valmistad ülejäänud magustoitu.
2. Vahusta vahukoor suhkrutega, sega hulka kohupiim ja kookoskoor, kõige lõpuks ka mangotükid ja enamik mandariinidest (osa jäta kaunistuseks kõrvale).
3. Tõsta pokaalidesse ning kaunista mandariinilõikude ja laimikooreribadega.
Kommentaarid (0)