Kanapada šampinjonide ja läätsedega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
3 tk Porgand
1 tk Küüslauk
1 tk Sibul
1 tk Paprika
Oliiviõli praadimiseks
1 tk Spargelkapsas
400 g Šampinjonid
600 g Kanakintsuliha
2.5 dl Keedetud läätsed
400 ml Rõõsk koor 35%
Maitseroheline
Valmistamine
1. Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika.
2. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.
3. Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.
4. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.
5. Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.
6. Seejärel kalla pannile köögiviljad, läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!
HEA TEADA!
Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.
Kommentaarid (0)