Kiudainerikkad toidud

Kanapada šampinjonide ja läätsedega 

Laura Strandberg, 3. aprill 2017, 04:34
Kanapada šampinjonide ja läätsedegaFoto: Laura Strandberg

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
3 tk Porgand
1 tk Küüslauk
1 tk Sibul
1 tk Paprika
Oliiviõli praadimiseks
1 tk Spargelkapsas
400 g Šampinjonid
600 g Kanakintsuliha
2.5 dl Keedetud läätsed
400 ml Rõõsk koor 35%
Maitseroheline

Valmistamine
1. Puhasta porgandid, küüslauk, sibul ja paprika.
2. Riivi porgandid ja haki peenelt sibul, paprika ja küüslauk.
3. Prae sibul kuumas oliiviõlis klaasjaks. Lisa pannile riivitud porgandid ja kuumuta veel paar minutit.
4. Tükelda spargelkapsas õisikuteks ning poolita šampinjonid. Lisa need koos hakitud paprika ja küüslauguga pannile sibula ja porgandi hulka. Kuumuta paar minutit ja tõsta pann kõrvale.
5. Pruunista kuubikuteks tükeldatud kanaliha kuumas oliiviõlis mõlemalt poolt. Kuumuta pruunistunud liha, kuni see on küps.
6. Seejärel kalla pannile köögiviljad, läätsed ja koor ning lase hetkeks keema tõusta. Haki peale veidi maitserohelist ja serveeri kohe!
HEA TEADA!
Köögiviljade kasutamisel ole loominguline! Patta sobivad ka suvikõrvits, lillkapsas ja tomatid.