Kiudainerikkad toidud

Salat röstitud kõrvitsa, jõhvikate ja kitsejuustuga 

Laura Strandberg, 3. aprill 2017, 04:17
Salat röstitud kõrvitsa, jõhvikate ja kitsejuustuga Laura Strandberg
Küpsetatud kõrvits ja kitsejuust maitsevad koos imehästi. Söö värvilist salatit koos sõpradega!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Kõrvits
30 ml Oliiviõli
Jahvatatud meresool
100 g Pekanipähklid
200 g Kitsejuust
Lehtsalat
2 peotäit Rukola
30 g Kuivatatud jõhvikad
KASTE
2 spl Punaveiniäädikas
1 tl Sinep
40 ml Oliiviõli
Must pipar

Valmistamine
1. Rösti ahjus kõrvitsakuubikud. Selleks puhasta ja tükelda kõrvits. Laota tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja piserda üle küpsetamiseks mõeldud oliiviõliga ning maitsesta soolaga. Küpseta kõrvitsakuubikuid 200kraadises ahjus 20 minutit, vahepeal korra segades.
2. Haki jämedalt pekanipähklid ja tükelda juust.
3. Rebi salat kandikule. Laota peale rukola, kõrvitsatükid, kitsejuust, pekanipähklid ja jõhvikad.
 4. Sega väikses kausis kokku kõik kastme koostisosad.
 5. Piserda kaste salatile. Soovi korral sega kergelt läbi. Serveeri kohe!
HEA TEADA!
Küpseta kõrvits varem valmis! Kui sulle kitsejuust ei maitse, kasuta selle asemel fetajuustu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee