Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõigaFoto: Laura Strandberg
Kiudainerikkad toidud
3. aprill 2017, 04:24

Vaarikapuding tšiiaseemnete ja pähklivõiga

Kui sügavkülmas on veel vaarikaid, tee neist mõnus ja tervislik magustoit!

Koostisosad
250 g Vaarikad
2 tl Vanillsuhkur
6 tl Kookoshelbed
6 tl Tšiiaseemned
500 ml Mandlipiim
Pähkli- või mandlivõi
Kaunistamiseks värsked mündilehed, kanepiseemned, marjad, kiivi ja kookoslaastud

Valmistamine
1. Purusta vaarikad kahvliga.
2. Sega vaarikatega vanillisuhkur, kooskoshelbed ja tšiiaseemned. Seejärel sega hulka ka piim.
3. Vala segu klaasidesse ja jäta vähemalt tunniks, veel parem üleöö külmikusse.
4. Serveerides lisa peale kiht pähklivõid.
5. Kaunista kookoslaastude, kanepiseemnete, kiivitükkide, värskete marjade ja mündiga!
HEA TEADA!
Vaarikate asemele sobivad ka teised marjad, näiteks mustikad!