Kohupiimakarask mooniseemnete ja kuivatatud jõhvikatega
Koostisosad
300 g Kohupiimakreem
1 dl Kohvikoor
1 tk Muna
3 spl Suhkur
2 dl Täisteraodrajahu
1 dl Nisujahu
1 tl Sool
1 tl Sooda
3 spl Oliiviõli
3 spl Seemned maitse järgi (kõrvitsa-, seesami-, lina-, kanepi- vm seemneid)
2 spl Mooniseemned
1 dl Kuivatatud jõhvikad
Valmistamine
8-10 tk
1. Sega muna koore, suhkru, kohupiima ja oliiviõliga. Sega jahud sooda, soola ja seemnete-jõhvikatega. Ühenda mõlemad segud ja sega ühtlaseks.
2. Tõsta tainas küpsetuspaberiga vooderdatud leivavormi (paberit võib enne kortsutada, siis sobitub see vormi paremini).
3. Küpseta 200 kraadi juures 25–40 minutit (oleneb ahjust). Küpsust kontrolli tikuga, kui see jääb kuivaks, on ka karask küps.
Kommentaarid (0)