Koostisosad
175 g Šokolaadiga müsli
400 g Valge šokolaad
250 g Kodujuust
400 g Sulatatud juust (Merevaik)
2 dl Rõõsk koor 35%
100 g Mustikad, vaarikad või muud meelepärased marjad
Valmistamine
1. Raputa küpsetuspaberiga vooderdatud 22–23 cm vormi põhja 75 g müslit. Sulata 150 g tükeldatud šokolaadi vesivannil. Püreesta kodujuust ja lisa segades sulatatud šokolaad. Tõsta segu vormi ja raputa peale 50 g müslit.
2. Sulata järelejäänud šokolaad vesivannil. Hõõru sulatatud juust pehmeks ja lisa segades juurde vedel šokolaad. Vahusta koor tugevaks vahuks ja sega juustusegu hulka. Vala täidis koogivormi ja jaga peale ülejäänud müsli. Lase koogil külmkapis järgmise päevani taheneda.
Hea teada.
Kook on hea järgmisel, kuid veelgi parem ülejärgmisel päeval.
Kommentaarid (0)