Kiudainerikkad toidud

Suitsukana-kartulisalat hapukapsaga 

Andra Kalda, 3. aprill 2017, 04:24
Suitsukana-kartulisalat hapukapsaga Andra Kalda

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Keedetud kartulid
175 g Suitsukana (puhastatuna)
100 g Kirsstomatid
150 g Toores hapukapsas
300 g Hapukoor
4 spl Majonees
Sool
2 tl Valgeveiniäädikas
0.5 tl Suhkur
3 tk Rohelise sibula vars

Valmistamine
1. Lõika keedetud kartulid pooleks või neljaks (olenevalt kartulite suurusest). Haki suitsukana, tomatid, ja roheline sibul.
2. Sega suures kausis hapukoor, majonees, valgeveiniäädikas, sool ja suhkur. Lisa tükeldatud kartul, suitsukana, tomat, hapukapsas ja roheline sibul. Sega korralikult läbi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee