Paksud speltapannkoogid banaani ja kuivatatud jõhvikatega
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min
30 minutit + 1 tund taina paisutamiseks
Koostisosad
1 pk Veski Mati Spelta pannkoogi küpsetussegu idudega
2 spl Suhkur
0.5 tl Sool
2 tk Hästi küps banaan
100 g Kuivatatud jõhvikad
Praadimiseks õli
Valmistamine
1. Valmista pannkoogitainas vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa suhkur ja sool. Suru banaanid kahvliseljaga puruks ja lisa koos kuivatatud jõhvikatega tainale. Jäta umbes tunniks ajaks seisma.
2. Kuumuta siis pannil õli, tõsta sinna lusikaga tainast ja prae pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks. Juurde paku meelepärast moosi või vahtrasiirupit.