Prantsuse köök

Saiavormikesed 

Kristina Efert, 27. märts 2017, 04:29
Saiavormikesed Tiit Efert
Vahel, kui satun õhtul hilja poeriiulite vahel luusima, märkan paratamatult allahinnatud saiakesi, mis järgmiseks päevaks oma õhulisuse kaotavad. Tundub nagu säästuost, eks? Tegelikult on need saiakesed otsekui loodud saiavormi jaoks!

Koostisosad
10 tk Mini-croissant
2 tk Muna
3 spl Rafineerimata suhkur
1 tl Vanilliessents
200 ml Rõõsk koor 35%
1 peotäis Erinevad värsked või kuivatatud marjad ja/või puuviljad ning rosinad

Valmistamine
10 tk
Vahusta munad kausis kergelt suhkruga. Lisa vanilliessents ja vahukoor. Rebi croissant’id tükkideks ja sega saiatükid koos marjadega muna-kooresegu hulka.
2. Vooderda muffinipanni pesad muffinipaberitega ja täida need saiavormiseguga.
3. Küpseta 200-kraadises ahjus 15–20 minutit, kuni saiavormikesed on kuldpruunid. Serveeri kohe soojalt, näiteks piimaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee