Kiudainerikkad toidud

Juustune brokolivorm ubadega 

Lia Virkus, 20. märts 2017, 06:05
Juustune brokolioavorm Jaan Heinmaa
Tervislik argiroog, mida serveeri pruuni aurutatud riisiga või omatte roana.

Kogus: neljale

Koostisosad
400 g Brokoli (või pooleks lillkapsaga)
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
1 purk Purustatud tomatid (400 g)
1 purk Valged oad tomatikastmes (400 g)
Sool
Must pipar
Värske või kuivatatud basiilik
1.5 dl Riivitud juust

Valmistamine
1. Lõika brokoli (ja lillkapsas) õisikuteks, auruta või kuumuta vees paar minutit ja nõruta. Haki sibul, purusta küüslauguküüned ja sega õisikutega. Sega tomatite ja ubadega, lisa juurde hakitud värske või kuivatatud basiilik ning kalla õliga määritud ahjuvormi.
2. Puista üle riivjuustuga ja küpseta ahjus 200 kraadi juures u 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee