Röstitud brokoli parmesani ja sidrunigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
20. märts 2017, 05:52

Röstitud brokoli parmesani ja sidruniga

Lihtne tervislik suupisteamps, millele pigista serveerides värskest sidrunist mahla peale.

Kogus: neljale

Koostisosad
1 tk Suur brokoli
2 spl Külpressoliiviõli
Sool
Must pipar
0.5 dl Riivsai
0.5 dl Riivitud parmesan
SERVEERIMISEKS
1 tk Värskelt pressitud sidruni mahl

Valmistamine
1. Lõika brokoli õisikuteks, keeruta õisikuid oliiviõlis, maitsesta soola ja pipraga. Laota ahjuvormi ning puista peale riivsaia ja riivitud parmesani.
2. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 15–20 minutit, kuni spargelkapsas on meeldivalt krõmps ja saanud kauni jume. Pigista kohe sidrunist mahla peale ja naudi.