Kiudainerikkad toidud

Võileib avokaado, tomati ja fetaga 

Karin Rask, 13. märts 2017, 04:06
Avokaado-tomatifeta võileibFoto: Hele-mai Alamaa
See võileib on eelkõige meie pere täiskasvanute, minu ja Rasmuse lemmik. Minu meelest on selle maitsekooslus lihtsalt niivõrd mõnus!

Kogus: neljale

Koostisosad
2 tk Küps avokaado
2 tk Suur tomat
1 tk Väike riivitud küüslauguküüs
1 tk Sidrun
Oliiviõli
Sool
Must pipar
Ciabatta või must leib
Soovi korral fetajuust

Valmistamine
1. Kraabi küpsetest avokaadodest lusikaga sisu välja ning sega kausis sidruni ja soola-pipraga.
2. Valmista tomatisalsa, hakkides tomatid hästi peeneks ja maitsestades oliiviõli, küüslaugu ning soola-pipraga.
3. Serveeri saadud segusid musta leiva viilul või ciabatta’l või avokaado koore sees. Kui soovid, raputa peale fetajuustu!

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee