Pastasalat rooskapsa ja salaamiga
Koostisosad
200 g Teokarbi- ehk orecchiette-pasta
300 g Rooskapsas
100 g Salaami
Või
2 tk Hakitud küüslauguküüs
150 ml Rõõsk koor 35%
Värskelt pressitud sidruni mahl
Sool
Must pipar
Maitseürdid
Valmistamine
1. Keeda esmalt pasta vastavalt pakendil olevale õpetusele. Kurna ning hoia soojas.
2. Vajadusel eemalda rooskapsalt välised lehed ning lõika kapsas pooleks või neljaks. Rösti õhukesi salaamiviile grillil või ahjus, kuni need on krõbedad.
3. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel või, lisa sinna hakitud küüslauk, kuumuta korra läbi. Tõsta hulka rooskapsas ning kuumuta segades mõni minut. Kalla peale koor, maitsesta sidrunimahlaga, lisa pasta, väiksemaks tükeldatud krõbe salaami ning sega läbi. Viimistle rooga soola, pipra ja maitseürtidega. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)