Kiudainerikkad toidud

Tatrapannkoogid 

Lia Virkus, 6. märts 2017, 06:12
Tatrapannkoogid Jaan Heinmaa
Tatrajahust pannkoogid on tervislik ja maitsev alternatiiv nisujahust pannkookidele. Eriti head maitsevad need vahtrasiirupi, maasikate ja banaanidega. Antud kogusest saad 5-6 suurt pannkooki.

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk Muna
3 spl Palmi- või pruun suhkur
Sool
5 dl Hapupiim või keefir
Praadimiseks kookosõli või või
2 dl Toortatrajahu

Valmistamine

1. Vispelda munad suhkru ja soolaga lahti ning lisa hapupiim või keefir. Sega hulka jahu.
2. Küpseta kookosõlis või võis ülepannikoogid. Pööramisel ole ettevaatlik, kuna tegemist pole gluteeni sisaldavate pannkookidega, aga koogid hoiavad siiski hästi end koos.  
3. Serveeri banaaniviilude, marjade ja vahtrasiirupiga. Parimad on koogid kohe kuumalt, aga ka jahtununa maitsevad need hästi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee