Kiudainerikkad toidud

Kevadine mimoosisalat 

Britt Paju, 27. veebruar 2017, 06:42
Kevadine mimoosisalat Britt Paju

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Muna
8 tk Keedetud värske kartul viilutatuna
8 tk Viilutatud redis
4 tk Little gemi salatipea (või 2 pead suuremat keskmiselt krõmpsu salatit, nt frillice)
Hakitud till
3 tk Hakitud rohelise sibula vars
8 vart Spargel
KASTE
6 spl Oliiviõli
1 tl Mahedam sinep
1 tl Mesi
Sool
Must pipar
2 spl Värskelt pressitud sidrunimahl ja pisut riivitud koort

Valmistamine
1. Tõsta toasoojad munad keevasse vette ning keeda 8 minutit. Jahuta, koori ja haki peeneks.
2. Eemalda sparglitelt alumine puine osa – kui painutad vart, murdub see täpselt õigest kohast. Suuremate sparglite puhul koori varreosa kergelt üle. Vala sparglid keevasse soolaga maitsestatud vette ja keeda u 3 minutit.
3. Sega kokku kastme koostisained. Rebi salat taldrikuile, lisa spargel, kartul, redis, maitseroheline ja muna ning vala üle kastmega. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee