Kogus: neljale
Koostisosad
1 spl Värskelt riivitud verigreibi koor
100 ml Värskelt pressitud verigreibimahl
2 spl Värskelt pressitud sidruni- või laimimahl
80 g Hele muscovado suhkur
400 ml Rõõsk koor 35%
KAUNISTUSEKS
Pistaatsiapähklid
Mündilehed
Greibitükid
Valmistamine
1. Tõsta ühte kastrulisse greibikoor ja -mahl, sidruni- või laimimahl ja suhkur. Kuumuta, kuni suhkur on sulanud, kuid ära keeda. Teises kastrulis kuumuta vahukoor keema. Kui esimesed keemismullid on tekkinud, tõsta koor pliidilt ja sega vispliga hulka veel soe suhkru-tsitrusesiirup.
2. Vala segu läbi sõela, nii vabaned kooretükkidest. Vala kreem sobivatesse nõudesse. Tõsta magustoit paariks tunniks külmkappi, kus see kalgendub mõnusaks kreemiks.
3. Enne söömist kaunista hakitud pistaatsiapähklite, mündilehtede ja greibilõikudega.
Kommentaarid (0)