Nädala kook

Kaneeli-kardemonirullid 

Liisi Lill, 6. veebruar 2017, 06:32
Kaneeli-kardemonirullid Krõõt Tarkmeel

Koostisosad
2.5 dl Piim
50 g Pärm
Sool
Suhkur
7.5 dl Nisujahu
200 g Või
Kaneelipulber
Uhmerdatud kardemon

Valmistamine
1. Sulata pärm soojas piimas koos suhkru ja soolaga. Sulata või ning sega jahuga. Lisa pärmi-piimasegu. Sõtku tainaks ja hoia tund aega kile all külmkapis.
2. Rulli tainas lahti. Raputa peale kaneel, suhkur, uhmerdatud kardemon ja aseta peale külma või viilud. Keera tainas tihedasti rulli ja lõika ristipidi tükkideks. Vormi saiad. Lase saiadel rätiku all pool tundi kerkida, määri munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 15 minutit, kuni pind on pruun ja krõbe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee