Kalatoitude retseptid

Ema kartulikoore-räimepada (1)

Andra Kalda, 20. veebruar 2017, 05:31
Ema kartulikoore-räimepadaFoto: Andra Kalda
Kartulite koorimisel tasub koored kõrvale panna, sest neist saab koos värskete räimede, tilli ja sibulaga maitsva pajaroa. I-le paneb täpi koorene kaste.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Sibul
7 tk Keskmise kartuli koored
150 g Räimefilee
Sool
Must pipar
1 peotäis Hakitud till
1 dl Keev vesi
100 ml Rõõsk koor 35%

Valmistamine
1. Lõika sibul õhukesteks ratasteks. Lao paraja paksusega (mitte liiga paksud) kartulikoored, sibul ja kala kihiti väikesesse potti. Kihtide vahele raputa soola, pipart ja värsket tilli.
2. Vala vormi põhja keeva vett ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Alanda ahjukuumus 180 kraadini. Vala potti ka koor, sega ning küpseta pajatäis valmis.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee