Ema kartulikoore-räimepadaFoto: Andra Kalda
Kalatoitude retseptid
20. veebruar 2017, 05:31

Ema kartulikoore-räimepada (1)

Kartulite koorimisel tasub koored kõrvale panna, sest neist saab koos värskete räimede, tilli ja sibulaga maitsva pajaroa. I-le paneb täpi koorene kaste.

Kogus: kahele

Koostisosad
1 tk Sibul
7 tk Keskmise kartuli koored
150 g Räimefilee
Sool
Must pipar
1 peotäis Hakitud till
1 dl Keev vesi
100 ml Rõõsk koor 35%

Valmistamine
1. Lõika sibul õhukesteks ratasteks. Lao paraja paksusega (mitte liiga paksud) kartulikoored, sibul ja kala kihiti väikesesse potti. Kihtide vahele raputa soola, pipart ja värsket tilli.
2. Vala vormi põhja keeva vett ning küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit. Alanda ahjukuumus 180 kraadini. Vala potti ka koor, sega ning küpseta pajatäis valmis.