Kiudainerikkad toidud

Roheline salat granaatõunaseemnetega 

Lia Virkus, 6. veebruar 2017, 06:32
Roheline salat granaatõunaseemnetega Jaan Heinmaa
Kaunid puhtad värvid – roheline ja punane – ning värske maitsekooslus ühes üdini tervislikus ja lihtsas salatis!

Kogus: viiele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 peotäis Mitut sorti lehtsalat
1 peotäis Beebispinat
1 tk Granaatõun
0.5 dl Röstitud kõrvitsaseemned
2 spl Külmpressitud oliiviõli
Sool
Must pipar
1 tk Soovi korral värskelt pressitud laimi mahl (või palsamikreem 1 spl)

Valmistamine
Pese salatilehed ja kuivata, laota kaussi. Puhasta granaatõunaseemned, puista koos röstitud kõrvitsaseemnetega salatile. Nirista peale õli, pigista soovi korral pooleks lõigatud laimist peale ka mahla (või lisa palsamikreemi) ja jahvata maitseks sutsuke soola-pipart.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee