Hommikune spinati-munapuderFoto: Jami Jaakonen
Hommikusöögi retseptid
13. veebruar 2017, 09:07

Hommikune spinati-munapuder

Munapuder on suurepärane roog, mida enamasti süüakse hotelli hommikusöögilauas. Maitsva munapudru valmistad hõlpsalt ka koduköögis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Või praadimiseks
1 peotäis Beebispinat
2 tk Muna
Sool
1 spl Koor või piim
1 tk Röstsaiaviil

Valmistamine
1. Sulata või kuumal pannil ja lisa beebispinat. Kuumuta spaatliga segades, kuni spinat on kokku tõmmanud.
2. Löö munad kaussi lahti ja klopi õige kergelt läbi. Vala munad pannile ja sega, nii et mass jääks tükiline.
3. Kui mass on peaaegu hüübinud, keera kuumus maha ja vala pannile koor või piim. Nii püsib munapuder niiske. Maitsesta näputäie soolaga. Tõsta munapuder röstsaiale ja naudi!