Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
2 tk Suur hakitud sibul
4 tk Hakitud küüslauguküüs
0.75 dl Oliiviõli
400 g Veisehakkliha
3 tl Kuivatatud münt
1 tk Kaneelikoor
2 spl Worcestershire’i kaste
1 spl Paprikapulber
Tšillihelbed soovi korral
3 dl Valge vein või viinamarjamahl
2 tk Purustatud tomati konserv (a 400 g)
3 dl Kanapuljong
Pasta
Riivjuust serveerimiseks
Valmistamine
1. Prae sibul ja küüslauk õlis klaasjaks, lisa liha ja maitseained ning prae liha jumekaks.
2. Kalla hulka vein/mahl ning keeda, kuni see peaaegu ära keeb. Vala hulka tomatikonservid ja puljong ning keeda tasasemal tulel umbes tunnike.
3. Keeda pasta pakendil oleva juhise järgi, nõruta ja lisa kastmele. Sega läbi ning serveeri riivitud juustu, näiteks parmesaniga.
Kommentaarid (0)