Kiudainerikkad toidud

Ahjuroog muna, tomati ja juustuga 

Pille Enden, 23. jaanuar 2017, 05:25
Ahjuroog muna, tomati ja juustuga Jaan Heinmaa
Kuum ahjuroog tuleb parajalt vürtsikas, selle teravust saab Cayenne'i pipra kogusega reguleerida. Toitvama roa valmistamiseks lisa enne ahjupanekut õhukesi salaamiviile.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk Sibul
5 tk Küüslauguküüs
1 spl Õli
1 spl Suhkur
2 spl Palsamiäädikas
Sool
1.5 tl Cayenne'i pipar
1 tl Jahvatatud paprika
4 tk Muna
150 g Kitsejuust
400 g Purustatud tomatid (konserv)

Valmistamine
1. Koori sibul ja küüslauguküüned ning haki. Kuumuta pannil õlis sibulat ja küüslauku, kuni need pehmenevad. Lisa tomatikonserv, suhkur ja palsamiäädikas. Maitsesta soola, Cayenne'i pipra ja paprikaga.
2. Löö munad pannile tomatikastme peale. Murenda juust valmis roale. Tõsta pann 170kraadisesse ahju ja küpseta 6–7 minutit, kuni munavalged hüübivad.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee