Kiudainerikkad toidud

Peedi-oakotletid 

Lia Virkus, 16. jaanuar 2017, 05:18
Peedi-oakotletidFoto: Jaan Heinmaa
Väga maitsvad taimsed kotletid, naudi koos värske salatiga ja soovi korral ka riisi või läätsedega.

Koostisosad
300 g Keedetud peet
300 g Konservoad
1 tk Keskmine sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 spl Seesamiseemned
2 spl Tatrajahu
1 tl Jahvatatud vürtsköömned
Sool
1 peotäis Hakitud petersell

Valmistamine
12 tk
1. Koori ja riivi peedid peene riiviga. Suru nõrutatud konservoad kahvliga jämedaks püreeks. Haki sibul ja küüslauk.
2. Sega peet, oad, seemned, sibul-küüslauk kausis, sega juurde jahu ja maitsesta. Vormi pätsideks ja küpseta kuumal pannil õlis.