Kiudainerikkad toidud

Pasta toore peediga 

Kaie Mei, 16. jaanuar 2017, 05:52
Pasta toore peediga Jüri Seljamaa
Õigupoolest on see pigem pastasalat, kuna peet selles koosluses on toores. Ja on üheks ideeks, kuidas „võõrutada“ kedagi valge pasta söömisest täisterapasta kasuks. Kasutasin siin parimat võimalikust – viljakas Kesk-Eesti mullas kasvanud peeti, mis maitses magusalt kui pähkel. Sest see oli enda haritud põllult jõudnud taldrikule vähem kui poole tunniga …

Kogus: neljale

Koostisosad
200 g Penne-pasta täisterajahust
200 g Värske peet
100 g Pecorino
1 tk Küüslauguküüs
1 punt Värske rukola
3 spl Oliiviõli

Valmistamine
1. Pane pasta keema soolasesse vette
2. Koori peet ning purusta see ülejäänud ainetega köögikombainis ühtlaseks sõmeras seguks.
3. Sega kuuma, soovitud pehmusega pastaga hästi läbi ning serveeri täiendavalt juustu ja rukolaga ülepuistatult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee