Sidrunimekiga eskalopp parmesani-seedermänniseemnete paneeringus
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
600 g Seavälisfilee
3 tk Saia viil
2 tk Värskelt riivitud sidruni koor
50 g Riivitud parmesan
50 g Seedermänniseemned
2 tk Rosmariinioks
3 spl Nisujahu
1 tk Muna
Praadimiseks õli
4 tk Sidruniviil
Valmistamine
1. Lõika filee 4 viiluks, pane need toidukile vahele ja vasarda 5 mm paksuseks.
2. Pane sai, sidrunikoor, parmesan, seedermänniseemned ja rosmariinilehed kombaini ning töötle puruks. Vala ühele taldrikule puru, teisele lahtiklopitud muna, kolmandale jahu.
3. Maitsesta liha soola ja pipraga, paneeri esmalt jahus, siis munas ja lõpuks purus. Kuumuta pannil õli ja prae lihaviilud 3–4 minutiga kummaltki poolt kuldpruuniks ja krõbedaks. Serveeri sidruniviiludega.
Kommentaarid (0)