Linnuliha retseptid

Frititud kanawonton'id 

Lia Virkus, 2. jaanuar 2017, 05:28
Frititud kanawonton'idFoto: Meeli Küttim
Teinekord jääb kanapraest üle liha, mida sobib ideaalselt kasutada ka näiteks wonton’i-täidiseks. Pisut maitseaineid juurde ning mõnus suupiste külalistele või õhtusöök perele ongi olemas.

Kogus: neljale

Koostisosad
40 tk Wontoni-leheke
300 g Küpsetatud kanaliha
4 spl Hoisini-kaste
1 tl Riivitud ingver
1 tk Küüslauguküüs
0.5 tk Tšilli
Roheline sibul
Frittimiseks õli

Valmistamine
1. Haki kanaliha peeneks. Riivi ingver ja küüslauk ning haki tšilli ja roheline sibul peeneks. Sega kõik ained omavahel ning lisa kaste. Kui segu tundub kuiv (oleneb kanast), siis lisa näiteks pool lahtiklopitud munast.
2. Tõsta igale wonton’i-lehele keskele täidist, pintselda ääred õrnalt veega ning suru kolmnurkselt kinni. Toimi nii, kuni täidis on otsas, ja jäta valmis vormitud kolmnurgad jahuga üle puistatud kandikule ootele.
3. Kuumuta sügaval pannil või potis õli ning küpseta wonton’id krõbedaks ja kuldpruuniks. Serveeri kohe, pakkudes juurde mõnd aasiapärast dippi.