Kartuli-kaalika-verivorstivorm
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
5 tk Kartul
1 tk Keskmine kaalikas
1 tk Keskmine sibul
250 g Mascarpone
2.5 dl Hapukoor
2.5 dl Kohvikoor
1 dl Riivitud parmesan
Hakitud salveilehed
400 g Verivorst
Sool
Must pipar
Valmistamine
1. Koori kaalikad, lõika neljaks. Keeda soolakas vees 10 minutit, jahuta ja lõika õhukesteks viiludeks. Koori kartulid ja lõika samuti hästi õhukesteks viiludeks. Pigista verivorstide sisu soolest välja.
2. Määri ahjuvorm õliga. Lao vormi pool osa kartulitest ja kaalikatest, hakitud sibul, verivorstid, siis ülejäänud kaalikad ja kartulid.
3. Sega mascarpone, hapukoor, kohvikoor ja klopi läbi. Lisa parmesan ja salvei, maitsesta soola ja pipraga. Vala vormi.
4. Kata fooliumiga ja küpseta 200-kraadises ahjus 1 tund. Võta foolium vormilt ja küpseta veel 30 minutit.
Kommentaarid (0)