Toidukordade retseptid

Kama-lihapallid peedikreemiga 

Britt Paju, 5. detsember 2016, 05:26
Kama-lihapallid peedikreemigaFoto: Britt Paju

Kogus: kuuele

Koostisosad
400 g Veisehakkliha
1 tk Muna
1 spl Kamajahu + paneerimiseks
1 tk Hakitud sibul
0.5 dl Hapukoor
Sool
Must pipar
Till
PEEDIKREEM
100 g Keedupeet
200 g Toorjuust
1 spl Mädarõigas
1 tk Väike küüslauguküüs
Sool
Must pipar
Till

Valmistamine
1. Prae sibul pannil väheses õlis klaasjaks. Sega juurde hakkliha ja lisa ülejäänud koostisosad.
2. Vormi märgade käte vahel u 3 cm läbimõõduga lihapallid ja veereta need kergelt kamajahust läbi. Pruunista kuumal pannil ja kuumuta 180kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil veel u 5 minutit.
3. Püreesta peedikreemi koostisosad ja tõsta eraldi nõusse. Paku koos lihapallidega. Peedikreem sobib ka koos rukkileiva ja heeringaga

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee