Kalatoitude retseptid

Apelsinimahla ja jalapenopulbriga marineeritud krevetisalat 

Merrit Kiho, 5. detsember 2016, 02:47
Apelsinimahla ja jalapenopulbriga marineeritud krevetisalat
Krevett ja avokaado on nii tavapärane salatikooslus, et sellega ei üllata enam kedagi. Väikese vimka toob tavapärasusse apelsinimahla ja jalapenoga marineerimine. Kui on tegu külmutatud krevettidega, lase neil enne külmkapis sulada. Hoia neid kausi kohal sõelal – siis ei jää krevetid vesiseks.

Kogus: kahele
Valmistusaeg: üle 60 min
2 tundi

Koostisosad
1 tk Apelsini mahl
1 tl Jahvatatud jalopeno
250 g Kooritud krevetid
1 tk Avokaado
3 spl Granaatõunaseemned
Kaunistuseks till
2 sl Majonees

Valmistamine
1. Sega apelsinimahla sisse jalapeno, vala sinna juurde krevetid ja hoia tund kuni paar külmkapis.
2. Koori ja tükelda avokaado serveerimisnõusse, nirista vähekese marinaadiseguga üle, tõsta krevetid juurde, lisa mõned lusikatäied majoneesi ning kaunista tilli ja granaatõunaseemnetega.