Karrine juurviljasuppFoto: Anna Kreis
Kasutajate retseptid
16. november 2016, 04:47

Karrine juurviljasupp

Kalorivaene, kuid maitsekas supp kogu perele!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 spl Oliiviõli
1 keskmine Sibul
1 küüs Küüslauk
400 g Külmutatud juurviljad (supisegu)
450 g Kõrvitsapüree
400 g Purustatud tomatid
100 g Paprika
1 tk Kanapuljong
0.5 l Vesi
0.5 tls Suhkur
2 tls Karripulber või -pasta
1 tls Paprikapulber

Valmistamine
Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli. Lisa hakitud küüslauk ja sibul ning prae aeg-ajalt segades 1-2 minutit. Lisa kõik ülejäänud koostisosad: kõrvitsapüree, purustatud tomatid või tomatipüree, kanapuljong, külmutatud juurviljad, paprika, suhkur, karri ja paprikapulber. Lase keema tõusta ning hauta tasasel tulel 10-12 minutit või kuni juurviljad on kenasti pehmed. Vajadusel maitsesta veel soola ja pipraga.