Hurmaasalat metspähklitegaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
21. november 2016, 07:55

Hurmaasalat metspähklitega

Kaunis salat igale peolauale! Magusad hurmaaviilud koos kitsejuustu ja vürtsika rukolaga on suurepärane maitsekooslus.

Kogus: kümnele

Koostisosad
1 dl Metspähklid
8 tk Hurmaa
100 g Kitsejuust
100 g Rukola
3 spl Oliiviõli
Peen meresool
Must pipar
Pealeniristamiseks palsamikreem

Valmistamine
1. Rösti pähklid ahjus või pannil ja lase jahtuda.
2. Pese hurmaad ja lõika õhukesteks viiludeks, kõige parem on seda teha isegi mandoliinriiviga.
3. Laota vaagnale koos kitsejuustutükkidega. Puista peale rukolalehed ja pähklid, nirista üle oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga. Nirista peale ka palsamikreemi.