Tilliga keedetud tursk
Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Tursafilee
1 punt Till
Sool
50 g Või
100 g Kooritud krevetid
2 tk Kõvaks keedetud muna
Valmistamine
1. Eemalda tillioksad varrest. Lõika tursk kaheks ja aseta pisema poti põhja. Raputa peale sool ja vala vett, nii et see kala katab. Lisa hulka tillivarred. Kata pott kaanega, lase vesi keema, alanda kuumust ja lase tasasel tulel podiseda umbes 5–6 minutit.
2. Samal ajal haki tillioksad, munad ja krevetid. Sulata potis või. Lisa till, muna ja krevetid ning kuumuta minutike.
3. Jaga kala kahele taldrikule ja vala peale munakrevetisegu. Soovi korral serveeri kõrvale keedetud kartulit.
Kommentaarid (0)