Kalatoitude retseptid

Tilliga keedetud tursk 

Merrit Kiho, 14. november 2016, 04:27
Tilliga keedetud turskFoto: Andra Kalda
Ütlemata hõrk roog, mida on suisa kahju teisega jagada. Aga öeldakse, et jagamise rõõm on see kõikse suurem. Seega on see siin raamatus kirjas, tehke järele ‒ ja loodan, et naudite!

Kogus: kahele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g Tursafilee
1 punt Till
Sool
50 g Või
100 g Kooritud krevetid
2 tk Kõvaks keedetud muna

Valmistamine
1. Eemalda tillioksad varrest. Lõika tursk kaheks ja aseta pisema poti põhja. Raputa peale sool ja vala vett, nii et see kala katab. Lisa hulka tillivarred. Kata pott kaanega, lase vesi keema, alanda kuumust ja lase tasasel tulel podiseda umbes 5–6 minutit.
2. Samal ajal haki tillioksad, munad ja krevetid. Sulata potis või. Lisa till, muna ja krevetid ning kuumuta minutike.
3. Jaga kala kahele taldrikule ja vala peale munakrevetisegu. Soovi korral serveeri kõrvale keedetud kartulit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee