Kiudainerikkad toidud

Karask 

Hele-Mai Alamaa, 14. november 2016, 05:29
Karask Hele-Mai Alamaa
Mis mõnus on ärgata, kui ninna tuleb küpsetamislõhna! Karask on nii hea ja kindlasti jääb seda hommikust ülegi. Kui lapsed koolist tulevad, saavad nad seda röstida ning või ja meega maiustada.

Koostisosad
1 tk Suur muna
Sool
1 tl Köömned
3 dl Odrajahu
1 dl Täisteranisujahu
0.5 tl Sooda
3 dl Keefir
2 spl Õli
1 peotäis Kreeka pähklid

Valmistamine
1. Klopi muna soolaga lahti. Lisa köömned, soodaga segatud jahud, keefir, pähklid (neile kalla enne kuum vesi peale, leota veidi, siis kurna-kuivata) ja õli. Sega korralikult.
2. Küpseta eelsoojendatud 200kraadises ahjus umbes 50–60 minutit.
3. Katsu tikuga ja vaata, et karask tõmbuks pealt ilusti pruuniks. Söö soojalt, hiljem rösti. Peale määri head külma taluvõid. Oo, kui hea!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee