Hommikusöögi retseptid

Täidetud pannkoogid 

Hele-Mai Alamaa, 14. november 2016 06:15
Täidetud pannkoogidFoto: Hele-Mai Alamaa
Kes hommikul magusat ei armasta, võib pannkooke süüa hoopis soolastena. Siin sulle katsetamiseks meie lemmikute, pannkoogitorude täidised.

Koostisosad
TÄIDIS NR 1
300 g Kana (filee, kintsuliha, grill- või ahjukana)
0.5 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Kompotivirsik
2 spl Toorjuust
Sool
Must pipar
Riivtud juust
TÄIDIS NR 2
500 g Veisehakkliha
1 tk Porgand
0.5 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
3 spl Kõrvitsapüree või sulatatud juust
Sool
Must pipar
Riivitud muskaatpähkel
Soovi korral vürtsköömned, peeneks hakitud metspähklid
Riivitud juust

Valmistamine
1. Mõlema täidise puhul haki ja prae kõigepealtsibul-küüslauk, siis liha. Maitsesta meelepäraselt, siis lisa juust või kõrvitsapüree.
2. Pane suure õhukese pannkoogi peale ports täidist ja keera kook rulli. Nii ka teised torud.
3. Rivista ahjuvormi üles ja kõige peale puista riivjuustu. Hoia ahjus 180 kraadi juures paarkümmend minutit. Imemaitsev roog. Alati loodan, et lapsed kõike nahka ei pista, et mulle ka mõni toruke jääb.