Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
Extra virgin’i oliiviõli
5 tk Küüslauguküüs
2 cm Ingverijupp
7 g Habanero
2 spl Karri
400 g Kanafilee
150 g Kuivatatud puravikud või šampinjonid
150 g Suhkruherned
Kivisool
300 ml Valge vein
500 ml Kookospiim
1 tk Värskelt pressitud laimi mahl
Valmistamine
1. Küpseta peeneks hakitud küüslauku (väike nipp: kui keskel on roheline võrse, siis kindlasti eemalda see, kuna võrse on halva hingeõhu ja röhitsuste põhjuseks), riivitud ingverit, peenestatud habanerot ja karrit madalal tulel 5 minutit oliiviõlis.
2. Tõsta kuumust ja lisa tükeldatud kanafilee, seened, suhkruherned ja sool. Pruunista pidevalt segades veel 3–4 minutit, lisa vein ja lase aurudel viis minutit välja keeda, kalla sekka kookospiim, lase podiseda veel 10 minutit ning vahetult enne tulelt tõstmist pigista sisse ühe laimi mahl.
Kommentaarid (0)