Šokolaadimüsli 8-viljahelveste, pähklite, kuivatatud jõhvikate ja mangoga
Kogus: viieteistkümnele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
4 dl Veski Mati 8-viljahelbed
2 dl Veski Mati Tatrahelbed
100 g Hakitud metspähklid
100 g Hakitud India pähklid
3 spl Chia-seemned
100 g Päevalilleseemned
150 g Kuivatatud jõhvikad
150 g Kuivatatud mango tükeldatuna
4 spl Mesi
50 g Või
150 g Tükeldatud tume šokolaad
Valmistamine
1. Sulata kastrulis vaiksel tulel mesi, või ja šokolaad. Sega, kuni segu on ühtlane. Sega teises kausis omavahel helbed, pähklid ja chia- ning päevalilleseemned ning lisa siis sulanud mee-või-šokolaadisegu. Sega kõik läbi ja laota küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
2. Rösti 150-kraadises ahjus u 30 minutit. Sega plaaditäit vahepeal paar korda. Valmis müslile lisa kuivatatud jõhvikaid ja mangot.
Kommentaarid (0)