Kalatoitude retseptid

Lõhe majoneesikastmes 

Kristel Naruskberg, 7. november 2016, 07:02
Lõhe majoneesikastmesFoto: Jaan Heinmaa
Lihtne ja maitsev kõhutäis, mille teeb eriti mahlaseks enne küpsetamist kalale lisatud hapukas koore-majoneesikaste. Kõrvale võib igaüks ise valida, mida teeb: värsket salatit, kartuleid, spagette või tatart.

Koostisosad
1.5 kg Lõhefilee
2 dl Majonees
0.5 dl Hapukoor
Till
Sidrunipipar
Sool

Valmistamine
12 tk
1. Lõika lõhe 2 cm laiusteks lõikudeks ja pane ahjuvormi või -plaadile.
2. Sega kausis majonees, hapukoor ja hakitud till, maitsesta soola ja sidrunipipraga.
3. Laota kaste võrdselt kalalõikudele nii, et kõik on kaetud.
4. Pane kala ahju ja küpseta 200 kraadi juures 15–30 minutit (kontrolli vahepeal küpsust, kala valmib kiiresti). Serveeri meelepäraste lisanditega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee