Linnuliha retseptid

Kana sibula ja paprikaga 

Heily Leola, 7. november 2016, 05:57
Kana sibula ja paprikaga Jaan Heinmaa
Lihtne, aga maitsev ahjuroog, mis tuleb iga kord erinev – sõltuvalt sellest, mismoodi maitsestatud kana roas kasutad.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g Soovitavalt maitsestatud kanatiivad või poolkoivad
1 tk Sibul
1 tk Punane paprika
250 ml Kohvikoor

Valmistamine
1. Tükelda sibul ja paprika (pigem natuke suuremalt). Pane kana ahjupotti, lisa paprika ja sibul. Vala peale kohvikoor ja sega läbi.
2. Kui kasutad maitsestamata kana, lisa koorele ka soola-pipart. Pane kaane alla 200kraadisesse ahju umbes 1 tunniks küpsema.
3. Lõpupoole võta kaas pealt ja tõsta kana ülespoole (et krõbedust ka tuleks) ning sega tekkinud kastet. Seejärel keedetud riis kõrvale ja head isu!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee