Linnuliha retseptid

Kanapasta peekoniga 

Karmen, 7. november 2016, 05:51
Kanapasta peekoniga Jaan Heinmaa
Lihtne, aga väga maitsev pastaroog kanaga. Kevadel tuleb see eriti hea karulauguga, muul ajal saad roale kauni rohelise värvi anda peterselli või rohelise sibulaga.

Kogus: viiele

Koostisosad
1 pk Täisterapasta
150 g Peekon
350 g Kana
3 spl Tomatipasta
2 dl Rõõsk koor 35%
Pune
Sool
Must pipar
Riivitud juust
Parmesan
Maitseroheline (petersell, roheline sibul, karulauk)

Valmistamine
1. Tükelda kana ja peekon kuubikuteks. Prae peekon pannil õlis, lisa kanakuubikud ja pruunista need samuti. Maitsesta soola- pipraga.
2. Kui kana ja peekon on küpsed, lisa pannile tomatipasta, rõõsk koor ja pune. Lisa koort nii palju, et kastme värv on roosakas. Kuumuta mõni minut, kalla kaste keedetud pasta hulka ja kuumuta kõik koos korra läbi.
3. Lõpus lisa ka natuke riivjuustu ja sega roog läbi. Serveeri

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee