Hakklihakaste kukeseente ja ananassigaFoto: Jaan Heinmaa
Lihatoidu retseptid
7. november 2016, 04:36

Hakklihakaste kukeseente ja ananassiga

Ülilihtne ja kiire argiroog, mille teevad eriliseks kukeseened ja ananass. Kukeseente asemel võid kasutada ka muid seeni, kusjuures – mida rohkem neid on, seda maitsvam!

Kogus: viiele

Koostisosad
500 g Makaronid
500 g Hakkliha
300 g Itaalia kaste hakklihaga (Salvest)
1 purk Ananassi konservi tükkidena
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
200 ml Rõõsk koor 35%
Kukeseened
Sool
Must pipar

Valmistamine
1. Keeda makaronid.
2. Samal ajal jõuad valmis teha kastme. Selleks prae hakkliha hakitud sibula ja küüslauguga pannil. Lisa nõrutatud ananassitükid ja seened, prae veel mõni minut. Sega eraldi potis Itaalia kaste ja vahukoor, kuumuta läbi.
3. Lisa kastme hulka hakklihasegu ning kuumuta kõike koos mõni minut.
4. Tõsta makaronid taldrikule, pane kaste peale ja soovi korral puista üle riivitud juustuga.