Kannelloonid spinati ja ricottaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
250 g Kannelloonid
700 g Meelepärane tomatikaste
125 ml Vesi
1 peotäis Värske basiilik
1 tk Küüslauguküüs
50 g Riivitud mozzarella
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel
TÄIDIS
800 g Ricotta
250 g Spinat
Oliiviõli
Valmistamine
1. Soojenda ahi 180 kraadini. Määri kandiline vorm õliga. Peenesta kahvliga ricotta, lisa tükeldatud spinat ja maitsesta soola-pipraga.
2. Täida kannelloonid seguga. Sega tomatikaste, vesi, basiilik ja pressitud küüslauk, maitsesta soola-pipra ja muskaatpähkliga.
3. Lao 125 g tomatisegu vormi põhja, pane peale kannelloonid. Vala ülejäänud kaste peale ja puista üle mozzarellaga. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 35–45 minutit.
Kommentaarid (0)