Itaalia köök

Kannelloonid spinati ja ricottaga 

Ants Kraus, 7. november 2016, 06:21
Kannelloonid spinati ja ricottagaFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliahõnguline vormiroog, mille puhul nõuab natuke aega ja vaeva kannelloonide ehk suurte pastatorude täitmine. Ent roog maitseb koos värske salatiga imehea.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
250 g Kannelloonid
700 g Meelepärane tomatikaste
125 ml Vesi
1 peotäis Värske basiilik
1 tk Küüslauguküüs
50 g Riivitud mozzarella
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel
TÄIDIS
800 g Ricotta
250 g Spinat
Oliiviõli

Valmistamine
1. Soojenda ahi 180 kraadini. Määri kandiline vorm õliga. Peenesta kahvliga ricotta, lisa tükeldatud spinat ja maitsesta soola-pipraga.
2. Täida kannelloonid seguga. Sega tomatikaste, vesi, basiilik ja pressitud küüslauk, maitsesta soola-pipra ja muskaatpähkliga.
3. Lao 125 g tomatisegu vormi põhja, pane peale kannelloonid. Vala ülejäänud kaste peale ja puista üle mozzarellaga. Kata vorm fooliumiga ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 35–45 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee