Kanatasku seente ja spinatigaFoto: Jaan Heinmaa
Kiudainerikkad toidud
7. november 2016, 04:21

Kanatasku seente ja spinatiga

Lihtne kanafilee saab tänu täidisele juurde mahlasust ja põnevat maitset. Sügisel proovi rooga kindlasti ka meie metsade seentega.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk Kanafilee
200 g Pehme koorejuust
200 g Viilutatud peekon
1 kimp Spinat
4 tk Suur šampinjon
Värskelt jahvatatud must pipar
Meresool

Valmistamine
1. Tee igasse fileesse terava noaga sisselõige, nii et moodustub tasku.
2. Lõika seened õhukesteks viiludeks ja 4–5 viilu peekonit väikesteks kuubikuteks. Tükelda spinat, sega kokku seente ja peekoniga. Maitsesta soola-pipraga. Sega juurde juust.
3. Täida fileed saadud seguga, kinnita tikuga ja keera igaühe ümber kaks riba peekonit. Lao fileed tihedalt vormi ning küpseta ahjus 200 kraadi juures 25–30 minutit.