Vietnami moodi pho
Siiri Kirikal 14. november 2016 05:18

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
1 tk Kaneelipulk
2 tk Tähtaniis
3 cm Ingveritükk
5 dl Vesi
250 g Lamedad riisinuudlid
400 g Veisefilee
5 dl Hea veiselihapuljong
Münt ja koriandrilehed
Viilutatud värske punane tšilli
Punane sibul
3 lehte Pak choi

Valmistamine
1. Tõsta kaneel, tähtaniis ja ingver suurde keedupotti, lisa 5 dl vett, kuumuta keemiseni ning lase leemel õrnal tulel 15 minutit podiseda, et maitseid vürtsidest kätte saada.
2. Vahepeal tõsta nuudlid potti ja vala keeva veega üle, lase pehmeneda. Nõruta ja jäta ootele.
3. Kurnamaitseaineleem, lase keema minna ja lisa poolitatud pak choi peenteks ribadeks lõigatud valge osa, keeda paar minutit.
4. Jaota nuudlid, pak choi ja väga õhukesed lihaviilud serveerimisnõudesse ning vala peale väga kuum puljong. Puista supile hakitud münti, koriandrit, tšillit ja ribastatud punast sibulat. Serveeri kohe