Taimetoidu retseptid

Punane hakklihasupp 

Jane Ardoja, 7. november 2016, 05:45
Punane hakklihasupp
Kiire ja kerge supp, mida teen tavaliselt suurema portsu, sest see on väga maitsev ka järgmisel päeval ja kõik kiidavad kokka!

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g Veisehakkliha
2 tk Keskmine porgand
3 tk Keskmine kartul
1 tk Sibul
2 tk Küüslauguküüs
2 tk Marineeritud kurk
200 g Tomatipasta
1 l Vesi
Sool
Must pipar
Tšilli, soovi korral

Valmistamine
1. Pane vesi keema. Tükelda kartul, porgand ja teised koostisained. Lisa vette porgand ja kartul.
2. Pruunista pannil hakkliha koos hakitud sibula ja küüslauguga. Lisa pannile ka tükeldatud kurk ja tomatipasta, sega ühtlaseks ning pane saadud segu potti.
3. Keeda, kuni kartul ja porgand on pehmed. Maitsesta soola, pipra ja tšilliga.