Tofupasteet porgandiga
Kogus: neljale
Koostisosad
1 tk Mugulsibul
2 tk Küüslauguküüs
1 tk Suur porgand
Maapähkliõli
100 g Koorimata maapähklid
200 g Tofukohupiim
Sool
Must pipar
Värske tšilli
Valmistamine
1. Haki sibul ja küüslauk ning riivi porgand peeneks.
2. Kuumuta pann, lisa õli ja köögiviljad ning hauta kõik pehmeks.
3. Samal ajal rösti maapähklid 200-kraadises ahjus, kuni nende kestad lõhenevad ja nad pisut pruunistuvad. Selleks võib kuluda kuni 8 minutit. Eemalda pähklid kestadest.
4. Sega kombainis tofukohupiim, jahtunud köögiviljasegu ja pähklid ühtlaseks. Maitsesta soola, pipra ja peeneks hakitud tšilliga. Kui vaja, lisa pasteedi paremaks konsistentsiks vett ning maapähkli- või seesamiõli.
Kommentaarid (0)