Kama-halvaavaht kirssidega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
300 g Külmutatud kirsid
3 spl Suhkur või tervislikum siirup
3 dl Kreeka jogurt
1.5 dl Rõõsk koor 35%
2 spl Suhkur
1.5 dl Rõõsk koor 35% (pluss suhkur 2 spl)
0.75 dl Kamajahu
75 g Halvaa
1 spl Maisitärklis
1 spl Külm vesi
Valmistamine
1. Pane kirsid potti ja lisa suhkur või siirup. Kuumuta nõrgal kuumusel, kuni kirsid on sulanud. Suurenda kuumust ja lase 5 minutit podiseda.
2. Sega maisitärklis veega ja lisa marjadele. Sega, kuni kaste pakseneb. Lase jahtuda.
3. Vahusta koor suhkruga, sega hulka jogurt, kamajahu ja murendatud halvaa.
4. Tõsta pokaalidesse või kaussidesse kihiti vaht ja kirsid. Serveeri kohe.
Kommentaarid (0)